2u37

Auto rijdt tegen gevel van woning in Putte

Maandagnacht is een auto tegen de gevel van een huis op de Lierbaan in Putte gereden. De schade is groot. De politie trok het rijbewijs van de bestuurder in omdat hij onder invloed bleek te zijn van alcohol en drugs.

Luide knal

Bewoners Thomas en Melissa schrokken vannacht van een luide knal. Ze hoorde een auto volop op de remmen gaan, gevolgd door een knal

Toen ze uit het raam keken, zagen ze hun auto niet meer op de oprit staan. Deze was weggeslingerd naar de oprit van de buren. Zowel de auto van Thomas als Melissa raakten beschadigd.

Babyspullen vernield

Wanneer ze beneden komen, zien ze de ravage van het ongeval. De stenen van de voor- en zijgevel van hun woning lagen overal. Ook een hoop babyspullen raakten vernield door de brokstukken. 

Omdat Melissa zwanger is, was de woonkamer al klaar gemaakt voor de geboorte. Het koppel ging voor de zekerheid langs het ziekenhuis om te kijken of de baby gezond is. 

De brandweer kwam ter plaatse om het puin te ruimen en de opening in de gevel tijdelijk te dichten met een houten plaat.

Alcohol en drugs

De autobestuurder, een 26-jarige man uit Putte, bleek onder invloed van alcohol en drugs te zijn. Hij zou 3 passagiers bij zich hebben die er met de schrik vanaf komen. Er vielen geen gewonden.

FOTO'S: GVA