9u46

9de Editie Wintersfeer op het Zilvermeer volledig uitverkocht

Vanavond vindt aan het Molse Zilvermeer de 9de editie van 'Wintersfeer op het Zilvermeer' plaats. Door de coronamaatregelen is de nieuwe editie aangepast. Zo zullen er geen eet- en drankstandjes zijn. Maar dat deert de bezoekers duidelijk niet: alle beschikbare tickets zijn de deur uit.

"Wintersfeer zal letterlijk en figuurlijk een lichtje in de duisternis zijn voor alle bezoekers tijdens deze bizarre coronatijden", klinkt het. "De feeërieke winterwandeling neemt je mee langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. Sfeervolle verlichting met lampjes, kaarsen, klank- en lichtspelen luisteren het parcours op."

Maatregelen

Voor deze 'corona-editie' schakelde de organisatie over op een online verkoop van de tickets. Er zijn ook aparte tijdssloten voorzien om de veiligheid te garanderen. Daarnaast moeten bezoekers ook een geldit Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Daarnaast is ook het dragen van een mondmasker verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar.

Gezellig blijven nakeuvelen met een hapje of een drankje, kan dit jaar jammer genoeg ook niet. Want er worden geen drank- of eetstandjes opgesteld. Maar de maatregelen schrikken de bezoekers niet af, want alle beschikbare tickets zijn de deur uit.

Wie geen ticket heeft en er volgend jaar wel bij wil zijn, mag alvast vrijdag 16 december 2022 noteren. Want dan staat de 10de editie gepland.