14u27

(25/11) 94 nieuwe besmettingen: hoogste aantal in Mol, Geel, Lier en Turnhout

De afgelopen 24 uur meldt Sciensano 94 nieuwe besmettingen met het coronavirus bij ons. In het arrondissement Turnhout zijn het er 62, in het arrondissement Mechelen 32.

In de Kempen zien we de hoogste aantallen in Mol (+11), Geel (+9) en Turnhout (+7), maar dat is peanuts in vergelijking met de aantallen van enkele weken geleden. In Balen en Lille zijn het er 6, in Beerse 4. Daarna volgen Oud-Turnhout en Laakdal met 3. Arendonk en Kasterlee tellen 2 bijkomende gevallen.

Dessel, Grobbendonk, Herentals, Herselt, Meerhout, Olen, Retie en Rijkevorsel maar eentje. En in Westerlo, Vosselaar, Vorselaar, Ravels, Merksplas, Hulshout, Hoogstraten, Herenthout en Baarle-Hertog kwam er geen besmetting bij.

In het arrondissement Mechelen waren er 7 nieuwe gevallen in Lier. In drie gemeenten kwamen er 4 bij: Berlaar, Putte en Willebroek. In Heist-op-den-Berg 3. Twee nieuwe coronabesmettingen waren er in Bornem, Duffel, Mechelen en Nijlen en eentje in Sint-Katelijne-Waver en Puurs-Sint-Amands. Bonheiden kende geen nieuwe gevallen.