Aftrap repetities van spektakel-musical Red Star Line

din 31 Jan 2023
De cast trapt een intensieve repetitieperiode af in het Red Star Line Museum want op zondag 19 maart is het eindelijk zover. De wereldpremière van de nieuwe spektakel-musical Red Star Line. Deze productie wordt de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. De levensverhalen van de Red Star Line-passagiers worden verteld. De stad Antwerpen was eind 19de, begin 20ste eeuw het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting Noord-Amerika vertrokken.

Het wordt opnieuw een emotionele rollercoaster met een unieke live-beleving in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

Cast

Mechelaar Carry Goossens speelt voor het eerst mee in een musical. Hij vertolkt de rol van Maurice in de nieuwe Studio 100-musical de Red Star Line in Puurs. Peter Van de Velde uit Mol is dan weer voor de derde keer van de partij in een grote spektakel-musical en zal de rol van de alcoholverslaafde fabrieksbaas voor z'n rekening nemen. Jonge talenten Charlotte Boudry en Charlotte Verduyn spelen de rol van Louise, de dochter van Walter. Naast deze nieuwe namen was al bekend dat de sterkhouders van de vorige productie Jelle Cleymans en Jonas Van Geel opnieuw aan boord zijn. Voor Marie werden de Geelse Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.

Met Red Star Line bouwt Studio 100 verder aan de traditie van grootse, epische spektakel-musicals voor een zeer breed publiek. Vanaf 19 maart zal Red Star Line te zien zijn in het Studio 100 Pop-Up theater in Puurs. Op dit moment zijn er al meer dan 150.000 tickets de deur uit. Er zijn reeds verlengingen aangekondigd tot en met oktober 2023.