Politie rolt professionele cannabisplantage op in Oud-Turnhout

din 26 Mar
© RTV

In Oud-Turnhout heeft de politie van de regio Turnhout maandag een grote cannabisplantage opgedoekt. In totaal werden er bijna 1.250 plantjes aangetroffen in een bedrijfsgebouw langs de Steenweg op Ravels.

De grote plantage werd ontdekt na een huiszoeking in een bedrijfsgebouw. Daar werden 1250 cannabisplanten opgekweekt in 3 professionele ruimten. Een deel van de planten bleek nog maar net geoogst te zijn.

De politie kwam de professionele plantage op het spoor in een lopend onderzoek en ging maandag dan tot een huiszoeking over. Er werden twee verdachten opgepakt in de zaak. Eén van hen bevond zich op dat ogenblik bevond zich boven de plantage in woonvertrekken boven het pand. Er werd ook illegaal elektriciteit en water afgetapt.

De politie geeft de boodschap nog mee dat iedereen die bij een vermoeden van een cannabisplantage, drugslabo of dumping van drugsafval in de provincie Antwerpen anoniem melding mag maken. Heb je zelf vermoedens van een drugsplantage dan kan je dat melden op www.drugsplantageontdekt.be.