Pommelien Thijs volgend jaar op podium in de AB

1 maand geleden
© Pommelien Thijs op Herentals Feest/Dessel Swingt

Het gaat hard voor Pommelien Thijs. De Nijlense stond nog maar pas op het podium van Gladiolen en de fans kunnen nog meer van de zangeres verwachten. Volgend jaar treedt ze tijdens haar “Meer entertainment tour “ op in de Ancienne Belgique.

Multitalent Pommelien Thijs is een van de meest toonaangevende jonge artiesten van het moment. Ze schittert niet alleen op het beeldscherm in Knokke Off, maar ook op het podium. Haar doorbraakalbum Per Ongeluk uit 2023, met daarop de megahits Erop of Eronder, Zilver en Ongewoon, werd door het publiek gesmaakt.

Pommelien maakt ook zwaardere onderwerpen behapbaar voor alle leeftijden. Dat succesrecept leverde haar in twee jaar tijd maar liefst acht MIA’s op. Dus wat is er beter dan entertainment door Pommelien Thijs, nog meer entertainment door Pommelien.

Dat is dus exact wat ze in 2025 zal brengen tijdens haar ‘Meer entertainement tour’. Na een ongewoon goed concert in februari, is Ancienne Belgique ook volgend jaar the place to be op 29 en 30 april én op 1 en 2 mei. Om het met Pommeliens eigen woorden te zeggen: “Het beste moet nog komen!”

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 mei om 10u via de site van AB.