FestivAnne brengt meer dan 24.000 euro op voor Kom op tegen Kanker: “Een feest waar Anne trots op zou zijn”

din 9 Jul
festivanne opbrengst
© FestivAnne

De organisatoren van FestivAnne, vrienden van Anne Slegers, konden gisteravond een cheque van 24.205 euro schenken aan Kom op tegen Kanker. Dat was de opbrengst van de benefiet FestivAnne op 9 mei in Witgoor.

Het waren de familie en vrienden van Anne Slegers die de benefiet organiseerden. Anne verloor een jaar geleden de strijd tegen borstkanker. Ze was graag gezien in Witgoor en bijzonder actief in het verenigingsleven.

Haar strijd, maar vooral haar sociaal engagement en inzet voor anderen, inspireerde haar familie en vrienden om FestivAnne op poten te zetten en dat werd meteen een groot succes. Honderden mensen Witgoor zakten op 9 mei af naar FestivAnne, een festival ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Tweede FestivAnne

De vrienden van Anne willen patiënten, families en vrienden die met kanker geconfronteerd worden, blijven steunen. De vrijwilligers zijn overtuigd om haar strijd voort te zetten Daarom hebben ze besloten om volgend jaar, op Hemelvaartsdag 29 mei 2025, met hetzelfde enthousiasme een tweede FestivAnne te organiseren.