Camille, Regi en Sikudhani op feesteditie Pennenzakkenrock

din 16 Apr
© RTV

De programmatie van de 30ste editie van Pennenzakkenrock is compleet. Het belooft een dag vol topartiesten, dj’s en verrassende randanimatie. Met Camille als headliner, de Molse Sikudhani, Regi en presentator Mark Vertongen haalt de organisatie kleppers binnen.

Het einde van het schooljaar wordt traditioneel gevierd op Pennenzakkenrock. Het recept van het kinderfestival Pennenzakkenrock valt elk jaar duidelijk meer in de smaak: grote namen op het podium, randattracties en doe-activiteiten op maat van de kinderen, allemaal op het recreatiedomein in Mol.

En de line-up van de 30ste editie van Pennenzakkenrock 2024 is compleet. De affiche is straf, om niet te zeggen spectaculair, zeggen de organisatoren van Pennenzakkenrock. Op de jubileumeditie staan Camille als headliner, de Molse Sikudhani winnares van The Voice Kids, Regi en presentator Mark Vertongen op het podium.

Met hits als ‘Vuurwerk’, ‘Geen tranen meer over’ en ‘In de regen’ zet het hippe popicoon Camille het strand ongetwijfeld weer in lichterlaaie! De Molse Sikudhani bracht na haar overwinning van The Voice Kids haar eerste single uit. Met haar cover van ‘Who You Are’ en andere zing- en dansnummers bouwt het jonge talent samen met haar leeftijdsgenoten het strand in Mol om tot één groot feest. Liam & No Direction, bekend van telenovelle Milo staan te popelen om Pennenzakkenrock volledig op z’n kop te zetten.

Een stevige portie dj’s ontbreken niet op het strand! Mark Vertongen springt achter de draaitafel en zet het kot op stelten met Radio Hallo. Je kan je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. Bengels die nog meer beats willen, kunnen terecht bij de enige echte Regi. Tot slot houdt DJ Tom La Barraca de sfeer erin en draaien Double-U ft Eugene samen een set vol hits.

Zij treden op donderdag 27 juni op voor 23.500 enthousiaste leerlingen en leerkrachten. Het kinderfestival was eerder al in een mum van tijd volledig uitverkocht. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be