Bobbejaanland en The Lost Gold lokken volk naar Lichtaart

zon 7 Jul
Bobbejaanland The Lost Gold Lichtaart Schoepen attractie pretpark
© RTV

The Lost Gold, de duikshow die de centrale vijver van Bobbejaanland inpalmt, lokt veel publiek. De tribune op het water zit steevast goed vol tijdens de drie tijdstippen waarop de duikers elke dag van de grote vakantie spectaculaire stunts uithalen. Het brengt opnieuw een showelement in Bobbejaanland en de vijver, die ooit als eerste een recreatieve functie had in het land van Bobbejaan, wordt zo eindelijk opnieuw gebruikt. Het weer is dit seizoen nog niet veel soeps geweest maar het pretpark heeft een trouw publiek en de bezoekerscijfers lijden niet zwaar onder de regenbuien.

De voorstelling begint met avonturier Skizzo die het publiek op de drijvende tribune warm maakt voor de spectaculaire (met sprongen vanop 25 meter hoogte) maar ook humoristische duikshow want er gaat wel eens wat bewust mis. Het is een show in het thema van Mystery Bay, Vorig jaar opende daar ook al de vernieuwde waterbaan Terra Magma. In deze show wordt er gevochten voor de schat met het verloren goud. Het is een internationaal duikersteam dat de stunts doet en Bobbejaanland is zeer tevreden met het resultaat en de respons van het publiek.

Bobbejaanland The Lost Gold pretpark attractie

Het wisselvallige voorjaar en de slechte start van de zomer vertalen zich niet in het aantal bezoekers. Het park voelt wel dat het op sommige dagen wat minder is maar bijvoorbeeld de feestdagen in mei waren allemaal een voltreffer door enkele mooie dagen. Absolute cijfers wil het park niet geven maar het vergelijkt wel dag per dag met vorig jaar en daarbij is niet veel verschil merkbaar. De directie is tevreden maar meer zon mag altijd.