XINK zet festivalseizoen in op Gladiolen 2023

vrij 27 Jan 2023
Geen zorgen voor wie geen ticket voor XINK in de Brusselse AB heeft kunnen bemachtigen, want de Kempense groep speelt deze zomer ook op Gladiolen. Exact 20 jaar na hun debuutsingle ‘De vriendschapsband’ maakte de groep een comeback met ‘Misschien’. Met hun aanwezigheid op Gladiolen kondigt de band zijn eerste festivalshow aan. Place to be: Gladiolen, om 19u40 op zaterdag 27 mei.

In 2009 gingen de leden van X!nk elk hun eigen weg, maar nu zijn ze terug, én hoe. Het uitroepteken in de bandnaam hebben ze achterwege gelaten, maar aan pit ontbreekt hun nieuwe nummer alvast niet. ‘Misschien’, de hit waarmee de Kempense groep zijn comeback inzette, was meteen een schot in de roos. De tickets voor hun vier shows in de Ancienne Belgique in Brussel vlogen dan ook de deur uit.

Coely en USED

In december kondigde Gladiolen al aan dat Coely, USED en Bizkit Park het beste van zichzelf zullen geven tijdens het pinksterweekend. Binnenkort maakt de organisatie nog meer namen bekend. De voorverkoop voor tickets is nu al gestart via www.gladiolen.be. 

Foto: GVA