Vier gemeenten gaan kwetsbare inwoners extra ondersteunen met LijN18

din 26 Mar
© RTV

Net zoals de gewestweg N18 de gemeenten Mol, Balen, Dessel en Retie verbindt, slaan de vier gemeenten voor project LijN18 de handen in elkaar om kwetsbare inwoners beter te helpen.

Ze willen samen drempels verlagen naar welzijn en werk door ervaringen van de verschillende organisaties samen te leggen. Iedereen verdient maximale kansen. Binnen LijN18 versimpelen ze moeilijke trajecten voor kwetsbare inwoners.

Balen, Dessel, Mol en Retie, Emino, VDAB, CAW, CGG Kempen, Ligo en VVSG werken voortaan intensief samen binnen dit project. Het project werd gedoopt met de naam LijN18. Dit verwijst naar de gewestweg N18 die de vier deelnemende gemeenten Balen, Dessel, Mol en Retie met elkaar verbindt. Binnen LijN18 werken ze op dezelfde lijn naar eenvoudige, maar broodnodige hulp voor kwetsbare inwoners. Het project LijN18 werkt gemeente- en organisatie-overschrijdend. Dat zorgt ervoor dat cli├źnten zorg op maat krijgen. Dankzij de kennis uit verschillende hoeken bekijken ze samen hen wat voor hen het meest passende traject is.