Partnerartikel

Waar ontdek ik de nieuwste vliegticket promoties?

vrij 22 Mar

Ben jij ook zo'n fan van reizen en ga jij er regelmatig op uit voor een vakantie aan het strand? Houd je liever van een fijne bergwandeling in Oostenrijk of van de cultuur in Indonesië? Dan zit je waarschijnlijk regelmatig in het vliegtuig en dat kan een heleboel geld kosten. Als je last minute vliegtickets promoties wilt scoren voor je volgende trip, zijn er een paar slimme trucs die je kunt toepassen. In dit artikel gaan we kijken waar je de nieuwste vliegticket promoties kunt vinden en wat je eraan hebt. Lees verder!

Nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen

Een makkelijke en slimme manier om de nieuwste deals voor vliegtickets direct te weten te komen, is door je aan te melden voor de nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen. Zo krijg je regelmatig berichtjes over speciale acties, kortingen en nieuwe vluchten. Je bent er dan als de kippen bij om die topdeals te pakken en zo wat geld te besparen op je volgende vliegreis. De goedkoopste vliegtickets voor strandvakantie vind je dus via nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen. Sta jij al ingeschreven?

Prijsalarm

Nog een toffe feature om aa nde goedkoopste vliegtickets te komen is het prijsalarm wat je kunt vinden op veel website. Als je je hierop abonneert, krijg je een seintje als de ticketprijzen voor jouw favoriete bestemmingen zakken. Zo kun je op het perfecte moment je slag slaan en je vlucht voor een fijna prijs boeken. Dankzij het prijsalarm hoef je niet zelf steeds de prijzen te checken; je krijgt vanzelf een update als er een goede deal voorbij komt. Je kunt dus bijvoorbeeld een aantal datums en bestemming invoeren en je laten informeren over de beste deals. Hoe handig is dat?

Zoekfuncties op vliegticketvergelijkers

Vergelijkingssites voor vliegtickets hebben handige tools om de beste deals te vinden. Met de optie "Ontdek alle bestemmingen" zie je snel waar je voor een prikkie heen kunt. Ook kun je spelen met je reisdata om de goedkoopste momenten te vinden om te vliegen. Als je deze zoekfuncties slim gebruikt, kun je een hoop besparen op je tickets en de nieuwste aanbiedingen niet missen. Je zou ook eens kunnen onderzoeken op welk tijdstip van de dag je het beste vliegtickets kunt boeken. Ze zeggen dat dinsdag de beste dag is om je vliegtickets te boeken, omdat de meeste airlines hun promoties beginnen op maandag. Hierdoor zul je op dinsdag rond 3 uur s middags (over het algemeen) de goedkoopste tickets kunnen scoren.

Apps voor vliegticketaanbiedingen

Als laatste tip: er zijn allerlei apps waarmee je goede deals voor vliegtickets kunt vinden. Deze apps geven je advies op maat, gebaseerd op wat jij leuk vindt, en laten het je weten als er nieuwe aanbiedingen zijn. Door zo'n app te downloaden en vaak te checken, blijf je op de hoogte van de laatste vliegticket acties en kun je voordelig uit zijn voor je volgende trip. Met deze vijf tips kun je slim op zoek gaan naar de nieuwste deals, of je nou last-minute wilt boeken of juist vroeg bij wilt zijn. Met nieuwsbrieven, prijsalarmen, zoektools en apps kun jij de beste prijs scoren voor jouw volgende vakantiebestemming!