KV Mechelen geeft 2-0 voorsprong uit handen

vrij 5 Apr
voetbal kv mechelen
© RTV

KV Mechelen heeft in eigen huis met 2-3 verloren van Sint-Truiden. KV Mechelen gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Met het verlies doet KV Mechelen een slechte zaak in de play-off 2.

Na een uur wedstrijd zag het er goed uit voor KV Mechelen. Vlak voor rust scoorde Bates en 10 minuten na de pauze verdubbelde Bassette zelfs de voorsprong. De Kakkers leken op weg naar een vlotte zege.

Maar dan kwam bij de bezoekers Ito in het veld. En met 2 doelpunten deed hij de wedstrijd kantelen. Met nog een paar minuten te spelen na de derde treffer van de Limburgers, zat er voor KV Mechelen niets meer in.

KV Mechelen had een goede zaak kunnen doen in play-off 2 en de strijd om het laatste Europese ticket. Het had (tijdelijk) over AA Gent kunnen springen en afstand kunnen nemen van Sint-Truiden. Maar nu is het integendeel Sint-Truiden dat op gelijke hoogte komt.