TIM trekt met vernieuwde en verjongde kandidatenlijst naar de kiezer

vrij 28 Jun
© Tim Turnhout

In Turnhout krijgt de kandidatenlijst van TIM vorm. Lijsttrekker Eric Vos is fier op de kandidaten. Brigitte Malfait, ondervoorzitter van TIM die op de tweede plaats staat vult aan. De lijst is een combinatie van ervaren mensen en nieuwe talentvolle kandidaten die de stad goed kennen.

Combinatie nieuw en vertrouwd

Eric Vos is als boegbeeld van de partij opnieuw lijsttrekker. Luc Debondt, medeoprichter van TIM, duwt de lijst, samen met May Broeckx. De eerste 5 plaatsen op de TIM lijst zijn voorbehouden voor de TIM mandatarissen Brigitte Malfait, Katleen De Coninck, Rudy Elst en onderwijsexpert Wim Plas als nieuwe kandidaat.

Nog meer vernieuwing vooraan op de TIM lijst is er met Ans Hoedemakers en Hedieh Ansari Gelane die respectievelijk plaats 6 en 7 invullen. Kristof Rohart, Wesley Van den Broeck en Mario Urkens zijn goed gekend in Turnhout. Als nieuwe kandidaten vullen ze met veel enthousiasme de eerste 10 plaatsen van de lijst verder aan.

Jong en Nieuw

Studente verpleegkunde, Kimani Delsard is op haar 18de de jongste kandidaat en krijgt het gezelschap van de twintigers en dertigers, Hedieh Ansari Gelane, Alpha Jalloh, Rashid Wahidi, Kim Verbeek en Kathy Collin.

Naast Ans Hoedemakers en Wim Plas, Kristof Rohart, Wesley Van den Broeck en Mario Urkens vind je ook Maggy Michielsen, Kristel Peeters, Inge Goosens, Patrice Vandenhout en Werner Tuytens als sterk geëngageerde nieuwe kandidaten.

Vertrouwd

De TIM kandidaten van de campagne 2018, Luis Lagunas, Stefan Dumitru, Theo Verelst, Hilde Opgenhaffen, May Broeckx, Ewout Fransen en Norbert Borghmans stellen zich uitdrukkelijk vanuit hun engagement voor Turnhout terug verkiesbaar.