CD&V Berlaar komt met vernieuwde lijst: “Meer dan de helft nieuwe kandidaten”

maa 1 Jul
cd&v lijst Berlaar
© CD&V Berlaar

Voor de lokale verkiezingen in Berlaar op 13 oktober komt de partij met een volledige lijst van 23 kandidaten. 12 onder hen zijn voor de eerste keer kandidaat voor CD&V Berlaar. Eerder werd al bekend gemaakt dat burgemeester Walter Horemans de lijst zal trekken.

Horemans is erg tevreden over de kandidaten die vandaag werden voorgesteld. De partij is erin geslaagd om kandidaten aan te trekken uit alle leeftijdscategorieën, uit de verschillende delen van de gemeente én geworteld in het Berlaarse verenigingsleven..

De nieuwe kandidaten: Flore Van Tendeloo (20) is de jongste kandidaat op de lijst, Victor Van Loock (23) was in het verleden voorzitter van het Berlaarse jeugdhuis, leider bij de Scouts en jeugdspeler bij Rita Berlaar. Matthias Smits (32) als Koen Belmans (34) zijn jonge papa’s en beiden ingenieur van opleiding.

Wim Soons (39) is eveneens oud-chiroleider, initiatiefnemer achter de lokale krant Het Heikrantje en vrijwilliger bij tal van verenigingen. Tinne Gijsbrechts (39) geeft les in buitengewoon onderwijs, Tinneke De Belser (45) en Ann Van Loock (48) zijn beiden al jaren catechist. Kris Martlé (49) is bij velen bekend als dé Berlaarse dorpsfotograaf die geen elk event overslaat.

Neda Nasrabadi (46) is een nieuwe Berlaarse inwoonster van Iraanse origine. Kris Martlé (49) is bij velen bekend als dé Berlaarse dorpsfotograaf die geen elk event overslaat.

Fabienne Vingerhoets (57) werkt bij Ferm thuis en was vroeger actief bij de scouts in Berlaar. Rita Ingang (69) tenslotte, is een echte Balderse, erg geëngageerd als vrijwilliger bij project ‘zorgzame buren’ en voorzitter van de Berlaarse seniorenraad. Eind Augustus maakt CD&V alle plaatsen op haar lijst bekend.