Vera Celis wordt lijsttrekker N-VA Geel

din 30 Apr
© RTV archief

Huidig burgemeester Vera Celis wordt lijsttrekker van de N-VA in Geel op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op de lijst van haar prioriteiten staan het uitbouwen van een sterkere veiligheidscultuur, het bewaren van het imago van Geel als sterke onderwijsstad, het verder investeren in o.a. cultuur en het ruimtelijk beleid verder vorm geven.

Als burgemeester zorgde Celis de voorbije 6 jaar al voor verschillende veiligheidsmaatregelen in Geel, zoals extra camerabewaking, bodycams voor de politie en het verder uitbouwen van het politiekorps van de politiezone.

Ook werd het sportcomplex ‘Axion’ stevig vernieuwd en komen er investeringen om het zwembad energiezuiniger te maken. “Het werk is nog niet af en er liggen nog uitdagingen op de plank”, zegt Celis. Celis benadrukt dat het van groot belang is dat de stad een aantrekkelijke plek blijft om te wonen en te werken, voor iedereen.

“Veiligheid en leefbaarheid zijn dus alvast twee speerpunten voor de komende bestuursperiode”, benadrukt Celis. “Onze inwoners verdienen een omgeving waarin ze zich veilig voelen en waarin ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Als lijsttrekker zal ik me blijven inzetten om deze punten voor iedereen trachten te verzekeren", zegt de Geelse burgemeester nog.