Politie Zuiderkempen betrapt drugsdealers

don 8 Feb
politiecombi_alg.jpg
Bij een koppel uit Tremelo is een grote hoeveel drugs en cash geld aangetroffen in hun woning. Ze waren in Herselt met hun auto tegengehouden door de politie van de zone Zuiderkempen . De man probeerde weg te lopen en gooide daarbij zakjes drugs weg. Daarop volgde een huiszoeking in hun verblijfplaats.

Een interventieploeg van politiezone Zuiderkempen merkte maandag 5 februari omstreeks 19.50 uur een voertuig op dat vrij sportief door Herselt reed. De ploeg liet de bestuurster stoppen op de Houtvensesteenweg in Herselt. Toen de agenten de passagier wilden controleren, zette die het op een lopen. In zijn vlucht gooide hij 2 zakjes met cannabis en ketamine in de tuin van een woning. De agenten konden de verdachte inhalen en oppakken. In de auto werd nog een knijpzakje met ketamine aangetroffen.

Gote hoeveelheid drugs en cash geld

Daarop volgde een huiszoeking op de verblijfplaats van de verdachten in Tremelo. Er werd ongeveer 1300 gram cannabis en bijna 80 gram cocaïne aangetroffen. Op het inschrijvingsadres van de vrouwelijke verdachte werd ook nog eens meer dan 2600 gram cannabis, meer dan 2500 gram ketamine, bijna 30 pillen XTC, meer dan 50 gram MDMA en 4165 euro cash geld aangetroffen.

Foto: archief RTV