Politie zoekt getuige van zware vechtpartij in Turnhout

don 26 Jan 2023
De lokale recherche van de Politie Regio Turnhout is op zoek naar een man of vrouw die in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 januari getuige was van een zware vechtpartij tussen 2 mannen op de hoek van de Smalvoortstraat en de Kwakkelstraat in Turnhout. Daarbij raakte één van de mannen ernstig gewond.

De getuige is de bewuste nacht omstreeks 1.30 uur met de fiets langs de plaats van de feiten gereden en bleef er ook even stilstaan. De politie vraagt aan die persoon om zich zo snel mogelijk te melden via het gratis nummer 0800 25 101 (optie 1) of via mail naar opsporingen@politieregioturnhout.be.

Maar ook andere getuigen die de politie nog niet heeft gesproken en misschien toch nog nuttige informatie hebben over de vechtpartij, worden gevraagd te reageren. Dat kan telefonisch op het gratis nummer 0800 25 101 (optie 1) of via mail naar opsporingen@politieregioturnhout.be . 

De politie benadrukt dat ze de man of vrouw met de fiets willen spreken als getuige en dus niet als verdachte. De speurders hopen wat meer informatie te krijgen over wat er precies is gebeurd.

Foto: Politie Regio Turnhout