Opnieuw zoekactie naar vermiste Isabelle in Mol

din 6 Sep 2022
De politie van Balen-Dessel-Mol heeft opnieuw een zoekactie gedaan naar Isabelle Barbier en haar auto, de 45-jarige vrouw uit Mol die midden augustus verdween. De politie zoekt opnieuw aan het kanaal, tussen het Zilvermeer en de Ring van Mol.

Vlak na de verdwijning van Isabelle werd al eens gezocht aan het Jaagpad en toen heeft de politie er enkele plaatsen gemarkeerd die nog grondiger bekeken moesten worden. Zo’n drie weken later keert de politie dus terug, samen met de Cel Vermiste Personen, om het gebied nog eens te onderzoeken. 

De politie verspreidde eerder al een opsporingsbericht en deed een oproep op haar Facebookpagina naar camerabeelden van 16 augustus waarop Isabelle of haar auto eventueel te zien zouden zijn.

Isabelle Barbier is ongeveer 1,60 m groot, mager en heeft lange bruine haren. Ze verplaatst zich vermoedelijk met haar witte Opel Corsa met nummerplaat 1-UCC 344. Isabelle werd voor het laatst gezien in Mol-Ginderbuiten op 16 augustus en heeft medische hulp nodig.

De zoekactie van vandaag focuste zich voornamelijk op de auto van de dame, maar was opnieuw negatief. Wie Isabelle of haar voertuig gezien of op beeld heeft, wordt door de politie verzocht om dat te laten weten via e-mail op pz.balendesselmol.opsporingen@police.belgium.eu.

Foto: RTV