Metejoor breekt record: al 19 weken op nummer 1 in Ultratop Vlaamse top 30

maa 3 Apr 2023
Joris van Rossem beker bekend als Metejoor is bijzonder populair. Met "Wat wil je van mij", zijn nieuwste single scoort de zanger uit Vosselaar hoge toppen. Nadat bekend raakte dat Metejoor als vijfde Vlaamse zanger ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken heeft in Nederland, sneuvelt er ook een record in Vlaanderen. Metejoor staat met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, al 19 weken na elkaar op nummer 1 in de Ultratop Vlaamse top 30.

Daarmee stoot hij Regi & Jaap Reesema & Olivia van de troon met hun monsterhit ‘Kom Wat Dichterbij’. Het is uitzonderlijk dat er in deze tijden nog langdurige records sneuvelen. Maar Metejoor doet het. ‘Wat Wil Je Van Mij’, de single die intussen goed is voor platina, is steevast op weg om een van de grootste Nederlandstalige hits ooit te worden. 

“Het is onwaarschijnlijk wat we met ‘Wat Wil Je Van Mij’ al teweeg hebben gebracht, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik ben. Dit is echt crazy”, aldus Metejoor. 

Foto: Metejoor met de rijzende ster uit Kessel, Pommelien