Populaire viswinkel opent tweede vestiging in Heffen

woe 12 Jun
Viswinkel Borremans Heffen
© RTV

Vishandel Borremans uit Sint-Amands opent eind deze maand een tweede vestiging in Heffen. Er zal een groot aanbod verse vis verkocht worden. Maar de absolute specialiteit is paling.

Het pand van de voormalige brasserie Levate in de Molenbeekstraat in Mechelen wordt momenteel volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een nieuwe, moderne viswinkel.

Het is de tweede vestiging van Paling- en Visbedrijf Borremans. Zij zijn al 5 generaties actief in het verhandelen van paling. Alle kennis en ervaringen werd doorgegeven van vader op zoon.

Viswinkel Borremans Heffen

Rechtstreekse aanvoer verse vis

Drie jaar geleden openden zij een moderne viswinkel in Sint-Amands . De verse vis kopen ze rechtstreeks aan in de vismijnen in Zeebrugge en Oostende. En er is ook dagelijks invoer uit Denemarken. Daarnaast maakt een eigen chef-kok bereide gerechten en salades.

Maar de absolute sterkte van de zaak is paling. Als grootste Belgische palingspecialist beschikt het bedrijf over hypermoderne en unieke systemen waardoor paling uit de gehele wereld kan ingevoerd en gestockeerd worden. Ook in de nieuwe winkel in Heffen wordt deze formule toegepast.