Hinder door werken aan gasleidingen in centrum van Nijlen

woe 22 Nov
De komende weken wordt er in Nijlen hinder verwacht door werken van Fluvius. Op drie plaatsen in het centrum worden koppelputten gemaakt naar gasleidingen. Die zijn verouderd en kunnen in de toekomst mogelijk gevaarlijk worden, klinkt het in een persbericht van de gemeente.

Van 27 tot en met 29 november kan je de Albertkanaalstraat niet inrijden van aan het kruispunt aan de kerk. In de richting naar Broechem volg je de omleiding via Gemeentestraat, Elsendonkstraat, Paashoekstraat, Katerstraat en Zwanenstraat. Voetgangers worden langs de voetpaden geleid naar even kant van Albertkanaalstraat.

Aan de Kerkstraat is er enkelrichting van 12 tot en met 15 december. Je kan enkel rijden in de richting naar het centrumkruispunt. De omleiding gaat via langs G.Gezellestraat en Bevelsesteenweg.  Voetgangers worden naar overzijde geleid via de zebrapaden. Fietsers moeten oversteken aan het zebrapad aan de kerk om richting Kerkstraat te rijden.

En de Statiestraat is volledig onderbroken van 19 tot en met 21 december. Er is in beide richtingen geen verkeer mogelijk. De omleiding gaat langs G.Gezellestraat, Bevelsesteenweg en Kerkstraat.  Voor fietsers en voetgangers is er een corridor in het midden van de rijbaan voorzien.

FOTO: Fluvius