Guns N’ Roses naar Graspop Metal Meeting

din 21 Feb 2023
Metalfestival Graspop Metal Meeting heeft een stevige headliner beet Guns N’ Roses. Guns n’ Roses sluit opnieuw met Slash en Duff McKagan op donderdag 15 juni de avond af. In 2023 trekt de band langs de grootste podia in Europa, inclusief een stop in Dessel, dus met klassiekers als Sweet Child O’ Mine, Paradise City en November Rain.

Foto RTV : In 2018 passeerde Guns ’N Roses al langs de Stenehei in Dessel en gaf op de weide een concert van maar liefst 3,5 uur. De fans konden toen vooral de solo's van leadgitarist Slash wel smaken.

26ste keer Graspop 

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26ste keer zal Dessel dan opieuw daveren op zijn grondvesten. Naast Guns ’n Roses en Ghost, was al de komst van onder meer Slipknot, Mötley Cruë, Deff Leppard en Pantera bevestigd.

De tickets verkopen intussen als een trein, zo zijn alle tickets voor zaterdag 17 juni 2023 reeds de deur uit. De verkoop van de accommodaties gaat ook zeer hard. Metal Park en Metal Town zijn volledig uitverkocht.