Glenn Smets trekt lijst CD&V Putte

maa 30 Jan 2023
Voor de komende gemeenteraadverkiezingen in 2024 kiest CD&V Putte voor een nieuw gezicht. Op de nieuwjaarsreceptie van de partij is Glenn Smets aangeduid als nieuwe lijsttrekker. Minister Annelies Verlinden stelde het 29-jarige gemeenteraadslid voor. Hiermee gaat CD&V Putte voor een nieuw verhaal en gezicht en dat betekent ook dat Chris De Veuster niet langer de koppositie zal innemen.

De Veuster zal haar ervaring en kennis wel ter beschikking houden voor de partij en nog actief deelnemen aan de verkiezingen als is het dan op een minder verkiesbare plaats.

Met Glenn Smets maakt de partij een keuze voor de toekomst. Een jong gezicht dat al enkele jaren in de gemeenteraad bewijst dat hij over de nodige capaciteiten beschikt. Zo volgt hij voor CD&V de dossiers rond ruimtelijke ordening op de voet en hebben ze nu in Putte, mede door zijn initiatief, twee hondenweides en een raadscommissie financiën. “Thema’s als inspraak, communicatie en mobiliteit zullen speerpunten worden voor onze partij. We gaan hier het komende jaar dan ook stevig aan werken!”, luidt het nog. 

Foto: CD&V Putte - De aankondiging werd gedaan  op de nieuwjaarsreceptie door minister Annelies Verlinden