Gladiolen-festival maakt nog meer dan 30 nieuwe namen bekend

din 9 Jan
gladiolen_rtv_02_0901.jpg
Met live optredens van Compact Disk Dummies, Glints, Zornik, DIRK., Mayorga, WIES en een rockende dj-set van Stijn Van de Voorde en Thibault Christiaensen vervolledigt Gladiolen de line-up van de Main Stage. Zij delen dit jaar het podium met Bazart, Selah Sue, Amber Broos, Pommelien Thijs en Helmut Lotti Goes Metal. Met “De Keef” komt er ook een extra podium op Gladiolen.

Een extra podium: De Keef

Liefhebbers van live muziek worden in de Kempen dubbel verwend, want met “De Keef” installeren ze een extra podium op Gladiolen. Je krijgt hier openlucht optredens in een kleinere setting, waardoor nog meer originele acts, alternatieve muziekgenres en beloftevolle bands op de affiche kunnen zetten vooraleer ze uitvliegen naar buitenlandse clubs en festivals.

Met DJ-sensatie Amber Broos, Pommelien Thijs, Bazart, Selah Seu en Helmut Lotti Goes Metal stelde de organisatie voor volgend jaar een topaffiche samen. Er zijn alleen nog maar dagtickets te koop voor het Gladiolenfestival in Olen volgend jaar. Alle 4500 combikaartjes voor vrijdag en zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. 

Foto: RTV Gladiolen