Vlimmerse Worstenfeesten dit jaar een dag langer met Metejoor en Aaron Blommaert

vrij 14 Jun
worstenfeesten vlimmeren
© archief RTV

De 54ste editie van de Worstenfeesten in Vlimmeren zal dit jaar geen drie, maar vier dagen duren. Die donderdag is het Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart, een feestdag dus. En daar maken ze bij de organisatie dus gebruik van om een dagje langer feest te vieren.

Het is niet de eerste keer dat de Worstenfeesten een dag langer duurt. Ook in 2003, 2013 en 2019 werd er een extra dag toegevoegd aan het programma. Op donderdag zal ds ook al de verkiezing van de enige echte Vlimmerse worst op het programma staan, een jaarlijkse klassieker op de Worstenfeesten. Al een kleine 1000 Vlimmaeraars zijn al geregistreerd om te proeven en te stemmen op hun favoriet.

Naast worsten, ook Metejoor, Aaron Blommaert en de Grote Kleinvelkoeskoers

Naast worsten proeven zijn er natuurlijk ook optredens. Op donderdag staat schlagericonen Christoff en De Romeo's op de affiche. Vrijdag 16 augustus mogen Metejoor, Aaron Blommaert en Steam Sister het publiek verwennen. Op zaterdag is er dan een kindernamiddag met een optreden van De Ketnetband.

Zondag vindt ook de 68ste editie plaats van de Grote Kleinvelokeskoers, waarbij een verkleed peleton op kinderfietsjes strijdt om de gele trui in een dolle wielerwedstrijd. Om die gekke dag af te sluiten komen Sylver, Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob en USED uit Wechelderzande de tent nog in lichterlaaie zetten.

De 54ste editie van de Worstenfeesten vindt dit jaar plaats van 15 tot 18 augustus.