Dessel Swingt pakt uit met sterke affiche met Metejoor als publiekstrekker

vrij 24 mei
metejoor vosselaar
© Archief RTV

Traditiegetrouw sluit Dessel Swingt de zomervakantie af met een marktfestival. En dat is in 2024 niet anders. Het gratis festival pakt uit met een sterke affiche voor jong en oud.

Zaterdag 31 augustus laat Dessel Swingt het Meiplein in Witgoor-Dessel weer swingen. Kleppers van formaat zorgen op de twee podia voor steengoede muziek en de beste klassiekers. Op het programma staan o.a. de swingend en enthousiaste Stef Nelson Band. Ze hebben en gemengd repertoire voor alle leeftijden en maken van elk feest een knaller van formaat.

Yves Segers trekt resoluut de kaart van de ambiance en dat is zeker ook het geval met de razend populaire Metejoor. Epitome Epitome staat dan weer voor rock 'n roll uit de Kempen en speelt, met de Desselse drummer, een thuismatch.

Meezingen

Een flinke brok energie met een hoog meezing gehalte, dat is het synoniem voor Wezz. En dat is zeker ook het geval bij 'Rowwen Hèze' met zijn opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Tenslotte brengen ook Gene Thomas en Margriet Hermans en dochter Celien de nodige ambiance.

Naast veel muziek is er ook heel wat randanimatie. Dessel Swingt vindt plaats op zaterdag 31 augustus. De toegang is volledig gratis.