Eerste FestivAnne in Witgoor

don 9 mei
© RTV

In Dessel Witgoor zakten vanmiddag honderden mensen af naar FestivAnne, een festival ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Het waren de familie en vrienden van Anne Slegers die de benefiet organiseerden. Anne verloor precies een jaar geleden de strijd tegen borstkanker. Ze was graag gezien in Witgoor en bijzonder actief in het verenigingsleven.

In Dessel bij de lokalen van Chiro Witgoor organiseren de 'Vrienden van Anne' een eerste benefiet voor Kom op tegen Kanker. Vorig jaar overleed hun vriendin Anne Slegers aan kanker. Haar strijd maar vooral haar sociaal engagement en inzet voor anderen heeft iedereen geïnspireerd om FestivAnne op poten te zetten. FestivAnne - “Vrienden voor Anne”: Anne Slegers is de rode draad door hun verhaal. Haar ziekte en overlijden, maar vooral haar sociaal engagement en inzet voor anderen heeft hen ertoe aangezet om de koppen bij elkaar te steken en een benefiet op poten te zetten, waarmee ze de strijd tegen kanker kunnen steunen.

FestivAnne is een festival met kinderanimatie, catering, drank en optredens van 4 groepen waarvan ze de opbrengst volledig doorstorten aan “Kom Op Tegen Kanker”.

Met FestivAnne willen de organisatoren tonen dat men niet alleen is in de strijd tegen de ziekte. De actie heeft de steun van 'Kom op tegen Kanker'. Ze hebben er een speciale steunpagina voor opgezet.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van FestivAnne.