Clamotte Rock kondigt eerste headliners aan: "Therapy? stond al lang op ons verlanglijstje"

vrij 15 Dec
Met de aankondiging van een lading oudere en nieuwe, beloftevolle artiesten wordt in Herenthout het startschot gegeven van de aanloop naar Clamotte Rock. De organisatie stelt al zes acts voor die in mei naar de festivalweide aan Oosterhoven afzakken.

Het Hemelvaartweekend staat in Herenthout synoniem met Clamotte Rock. De organisatie belooft net zoals de voorbije jaren een flinke lijst aan muzikale topbands en dj’s. Dit jaar tekenen naast buitenlandse bands Therapy? (Noord-Ierland), The Troggs (VK) en Prins S. en de Geit (NL) tekenen ook Mark With A K ft. MC Chucky, punkband Captain Kaiser en resident dj HYPESQUAD present. Therapy? stond al enkele jaren op het verlanglijstje. Voor de organisatie is het dan ook een grote opsteker dat het eindelijk gelukt is om hen te strikken. De volgende dagen en weken worden nog meer headliners bekend gemaakt.

Clamotte Rock vindt plaat op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via de website. Een vrijdagticket kost 35 euro in voorverkoop, een ticket voor zaterdag 45 euro. Voor een heel weekend is dat 63 euro.

Foto: Archief RTV