5u43

VIDEO: Grenspop geannuleerd wegens slechte ticketverkoop

De organisatie van Grenspop in Hoogstraten heeft beslist om het festival af te gelasten. De tweede editie van het festival zou doorgaan op zaterdag 27 en zondag 28 mei. Volgens de organisatoren slaagt de ticketverkoop tegen omdat de mensen door het slechte weer nog niet in festivalmodus zijn.

"Je zou denken dat je met Niels Destadsbader, Suzan & Freek, Viktor Verhulst en Kobe Ilsen, Mama’s Jasje, Dinky Toys, Olivia Trappeniers, Average Rob, …. wel voldoende tickets zou verkopen, maar helaas is het ons niet gelukt om Hoogstraten en de wijde omgeving te overtuigen", meldt de organisatie op hun website. De organisatie is zich ervast bewust dat deze artiesten ook nog op andere festivals in de buurt verschijnen, en denken dat de mensen op basis daarvan keuzes maken. 

De organisatoren weten nog niet of ze volgend jaar een nieuwe editie zullen aankondigen. 

STAMP OUTDOOR, dat op vrijdag 26 mei op hetzelfde terrein plaatsvindt, kan wel doorgaan. Zij zouden al zo'n 2.000 tickets verkocht hebben. Voor Grenspop werden tot nu toe amper 800 tickets verkocht. 

De tickets voor Grenspop worden volledig en automatisch terugbetaald binnen 7 dagen. Als je toch nog vragen hebt, kan je terecht bij info@grenspop.be. 

 

Foto: RTV (Grenspop 2022)