21u30

Politie Heist zoekt getuige van een geval van verkeersagressie

De politie van Heist-o/d-Berg zoekt een getuige van een geval van verkeersagressie van vrijdagmiddag. Een witte Mercedes Vito-bus reed ter hoogte van de L. Carrestraat vanuit Itegem richting van Hallaar. Het busje stak enkele voertuigen voorbij die achter een groep wielrenners reden. Vervolgens stak de Mercedes-bus ook de groep wielrenners voorbij en voegde terug in. Het voertuig ging in de remmen en kwam tot stilstand waardoor de groep wielrenners in verschillende richtingen moest uitwijken. Enkelen zijn hierdoor op de grond gevallen.

Getuigenis van vrouw

De man begon de wielrenners uit te dagen. Aangezien de wielrenners van Deense afkomst zijn, hebben zij de man niet begrepen. Het eerste voertuig uit tegengestelde richting is ook tot stilstand moeten komen aangezien enkele wielrenners door de vlucht op haar rijvak kwamen. Deze bestuurster heeft haar verklaring als getuige komen afleggen.

De bestuurster van het voertuig die zich achter de wielrenners bevond, is eveneens abrupt moeten stoppen. Deze vrouw is uitgestapt en heeft geroepen dat zij getuige wil zijn van dit ongeval Graag hadden ze ook een getuigenis gekregen van deze vrouw. Zij mag zich aanmelden op het politiebureel in Heist-op-den-Berg om een getuigenis af te leggen.