7u39

Hoofdpodium Maanrock compleet met Niels Destadsbader, #Like Me en Admiral Freebee

#LikeMe, Niels Destadsbader en Admiral Freebee maken de affiche van het hoofdpodium van Maanrock in Mechelen compleet. Het festival maakte afgelopen maanden al een aantal artiesten bekend, zoals Bart Peeters, Pommelien Thijs en Black Box Revelation. Het programma van het groot podium van 25 tot 27 augustus is daarmee volledig.

Admiral Freebee, Niels Destadsbader en #LikeMe

Op vrijdag staat Admiral Freebee op het podium. De band van Tom Van Laere brak twintig jaar geleden door met onder andere ‘Einstein Brain’. Niels Destadsbader staat na 5 jaar voor de tweede keer op Maanrock en brengt en heleboel nieuwe hits mee. Na groot succes is de bende van #LikeMe weer van de partij met een wervelende show boordevol dans en muziek voor jong en oud.

Wie vorig jaar op Maanrock was, kon Meltheads al aan het werk zien. De vier talentvolle gasten uit Antwerpen bestormen op zaterdag opnieuw het Groot Podium met een bom van energie. Ook Les Truttes zag samen met Maanrock het levenslicht in 1996 en ruim 25 jaar later is deze coverband een gevestigde waarde.

Maanrock begint op vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus om 18.30 uur en gaat door tot 2 uur. Zondag 27 augustus start Maanrock om 14.30 uur en sluit het weekend af om middernacht.  

Foto: RTV