6u48

Dodelijk ongeval op de E313 in file na eerder ongeval in Olen

De verkeersellende was gisteren compleet om 21 uur. Want na een eerder ongeval liep het niet veel later volledig mis op de E313 in Herentals. Bij een zwaar verkeersongeval op de E313 kwam een 66-jarige automobilist om het leven. Toen het slachtoffer vertraagde, werd hij achteraan aangereden in de staart file. Een bestelwagen merkte te laat op dat het verkeer tot stilstand kwam. De file stond er door een ongeval dat kort voordien was gebeurd een kilometer verderop.

Lees meer hierover: https://www.rtv.be/artikels/auto-rijdt-op-signalisatiewagen-op-e313-snelweg-olen-volledig-versperd-a117124

De kleine auto wordt in de vangrails geslingerd en de bestelwagen komt pas tientallen meters verder tot stilstand. De brandweer moest de bestuurder uit auto bevrijden, maar die overleefde de klap niet. Het slachtoffer is een 66-jarige man uit Schilde. De bestuurder van de bestelwagen kwam een eindje verder tot stilstand en werd gewond opgenomen in het ziekenhuis.

De file stond er door een ongeval dat kort voordien was gebeurd een kilometer verderop. De snelweg was volledig versperd en iedereen moest de snelweg verlaten, na een eerder ongeval in Olen. De verkeershinder bleef aanhouden tot middernacht.