16u13

De Zomer is van Mechelen lost programma: Ottertrotter verhuist naar Kruidtuin

Sinds vandaag is het programma voor ‘De Zomer is van Mechelen’ bekend. Parkpop, Maanrock en de autoluwe zondag zijn vaste waarden in het programma. Maar, naast de bekende initiatieven, zijn er dit jaar ook enkele corona-alternatieven blijven plakken. Zo koos de organisatie ervoor om de Torenterrassen te houden en ook het initiatief van de Predikheerlijke Zomer opnieuw door te laten gaan. Ottertrotter verhuist bovendien naar een nieuwe locatie.

Ottertrotter, het groene festival met een mondiale toets, verlaat dit jaar zijn vaste locatie in het Tivolipark en verhuist naar de Kruidtuin. Het Ottertrotterfestival zal bovendien hand in hand gaan met de autoluwe zondag.

Een van de belangrijkste festivals van de Mechelse zomer, Parkpop, stelt zijn podium deze zomer weer open voor enkele bekende namen. 8 donderdagen lang worden de Mechelaars getrakteerd op optredens van onder andere 2Fabiola, Noemi Wolfs, Olivia en Guido Belcanto. En op de nationale feestdag, die ook op een donderdag valt dit jaar, laat Sandra Kim het beste van zichzelf zien.