10u05

De voordelen van een rugzakluiertas voor reizende ouders

Rugzakluiertassen zijn perfecte vakantiealternatieven voor de normale luiertassen met schouderband of crossbody tas dames. Dit komt doordat deze tassen fantastische eigenschappen hebben en je veel ruimte bieden voor alle dingen die je voor je baby mee moet nemen naar je vakantie. Luiertasrugzakken zijn een ideale optie voor ouders die met hun baby willen reizen. Deze luiertassen zijn niet alleen handig, maar ze zijn ook zo ongelooflijk veelzijdig. We gebruiken een luiertas op de luchthaven, als handbagage voor het vliegtuig en voor al onze verkenningen tijdens de eigenlijke vakantie. Hier zijn enkele van de voordelen van rugzakluiertassen en redenen waarom we denken dat ze je vakantie met je baby gemakkelijker zullen maken!

Ruim

Rugzakluiertassen zijn over het algemeen erg ruim. Ze bevatten veel vakken om je babyspullen op te bergen. Deze tassen hebben ook veel compartimenten om je te helpen je spullen te ordenen en netjes te houden, zodat je ze binnen de kortst mogelijke tijd kunt terugvinden. Dat is geweldig, want je hebt misschien genoeg voorraden nodig om een ​​hele dag weg van je hotel te overleven. De tassen zijn ook ruim genoeg om zelfs persoonlijke spullen zoals mobiele telefoons, sleutels en je tablet mee te nemen. Je hoeft dus geen persoonlijke tas voor jezelf te dragen. 

Veelzijdig

Een rugzakluiertas werkt perfect op de luchthaven, in het vliegtuig en tijdens het reizen. Zo’n luiertas past gemakkelijk in het bagagevak van het vliegtuig of zelfs onder de stoel voor je. Veel mensen dragen hun baby vaak tijdens het verkennen op reis, het is immers nogal lastig om met een babywagen trappen op te komen en we merken dat het gewicht van de rugzak aan de achterkant echt helpt om het gewicht van de baby aan de voorkant te compenseren. Overigens kun je sommige rugzakluiertassen ook als schoudertas gebruiken. 

Handsfree

Het meest gewaardeerde voordeel van een rugzakluiertas ten opzichte van een traditionele Ted Baker tas in messenger-stijl, moet het feit zijn dat je beide handen vrij hebt tijdens het reizen met je baby. Met een tas in rugzakstijl hoef je je geen zorgen te maken over de evenwichtsoefening van het dragen van je baby in de ene hand terwijl je de andere hand gebruikt om te voorkomen dat de tas van je schouder valt. Het laat je ook vrij om zaken als vliegtickets, paspoortcontroles of het simpele kopen van tickets bij attracties en bezienswaardigheden af ​​te handelen. 

Comfortabel

Een luiertasrugzak heeft twee banden die zorgen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling van de tas, zodat je hem comfortabeler kunt dragen. Dit is een enorm voordeel, vooral voor mensen met rugklachten, aangezien het makkelijker wordt om zo je benodigdheden mee te nemen zonder je rug te belasten. Zo belangrijk als je misschien de hele dag op ontdekkingstocht bent. De beste luiertassen hebben gewatteerde schouderbanden voor extra comfort. Mensen houden van rugzakken die ook extra vulling in de rug hebben, samen met een ademend materiaal zodat we het niet te warm krijgen tijdens het wandelen of ontdekken op de vakantie.