Vijf onafhankelijke kandidaten voorgesteld "Voor Mechelen"

maa 22 Apr
© RTV

"Voor Mechelen", zoals de Stadslijst van VLD, Groen en M+, zich heeft omgedoopt, heeft 5 nieuwe onafhankelijke kandidaten voorgesteld. Ze zijn dus noch liberaal noch een groene, maar ze kunnen zich wel vinden in het programma dat "Voor Mechelen" onder leiding van Bart Somers voor de stad heeft. Het gaat om Ruben Van de Voorde, Evert Winkelmans, Romy Schlimbach, Marc Baert en Ariane Van Craen.

De bekendste van hen is ongetwijfeld Evert Winkelmans. Hij is bekend van de voetbalpodcast "Midmid" op Play Sports en is KV Mechelen-supporter. Hij maakte ook een docu over de redding van de club na de periode Willy Van de Wijngaert.

Arianne Van Craen is architecte. Ze focust vooral op sociale woningbouw. Romy Schlimbach is zelf een plussize-model, Romy Curvy. Daarnaast heeft ze op de Bruul ook een kledingwinkel voor vrouwen met een maatje meer.

Ruben Van de Voorde is de voorzitter van MestVZW voor startende ondernemingen en schreef boeken over de Maneblussers en de Nekker. Marc Baert geeft les. Hij is leerkracht in het 3de leerjaar van de Ursulinen, maar ook bezieler van stadsfestival Maanrock.