Nieuwe campagne Child Focus: Liam Vanden Branden wordt gelinkt aan doelman Thibaut Courtois

vrij 24 mei
liam vanden branden thibaut courtois child focus
© Child Focus

De vermiste Liam Vanden Branden uit Mechelen krijgt na 28 jaar een nieuwe naam. Zijn opsporingsbericht wordt gelinkt aan de populaire doelman Thibaut Courtois. Dat past in een nieuwe campagne van Child Focus.

Liam Vanden Branden was twee jaar toen hij in 1996 spoorloos verdween aan het Zennegat in Mechelen. Onderzoekers vermoeden dat Liam in het water is gesukkeld, maar uitsluitsel kregen de ouders nooit. Zijn vader Dirk Vanden Branden gelooft nog altijd dat er iets anders is gebeurd. Hij hoopt ooit antwoorden te vinden.

Nieuwe boost

Daarom werkt Dirk mee aan de nieuwe campagne van Child Focus . Daarin worden de namen van Liam en de andere vermiste kinderen tijdelijk gekoppeld aan de naam van veel opgezochte Belgen. Daarmee wil Child Focus de zoektocht naar tientallen langdurig vermiste kinderen een nieuwe boost geven.

Liam krijgt zo tijdelijk de naam Thibault Courtois. Iedereen die de wereldberoemde doelman opzoekt, zal ook het opsporingsbericht van Liam vinden. Dirk en de andere families hopen op die manier toch nog nieuws te krijgen over wat er met hun kinderen gebeurd is.

Wie interessante informatie heeft, kan contact opnemen met Child Focus.