Glimlachende mensenketting van T.I.M. in Gasthuisstraat Turnhout

zat 15 Jun
Turnhout ketting T.I.M.
© RTV

De nationale en Europese verkiezingen zijn nog geen week oud, of oppositiepartij T.I.M uit Turnhout, die ooit met Eric Vos de burgemeester leverde, is begonnen met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een lange ketting van glimlachende mensen vormde zich zaterdagvoormiddag in de Turnhoutse Gasthuisstraat.

Een glimlach kost niets, maar bereikt veel en kan een wereld van verschil maken voor mensen. Initiatiefneemster Brigitte Malfait: “Met deze actie willen we laten zien dat kleine gebaren van vriendelijkheid en positiviteit kunnen leiden tot grote veranderingen in onze stad.”

Ans Hoedemakers voegt toe: “De langste glimlach van Turnhout is meer dan alleen een fysieke ketting van mensen; het is een symbool van de kracht van verbinding en veerkracht van onze stad. We hopen dat dit evenement mensen zal inspireren om actief bij te dragen aan een vriendelijker en meer ondersteunende gemeenschap.

Bestuursleden en kandidaten van de partij deelden ook kaartjes uit met een smiley. De ontvangers worden aangemoedigd om de kaartjes verder te verspreiden.

Turnhout ketting T.I.M.