9 finalisten strijden voor plaats op Maanrock

don 25 Jan
maanrock_2021_high_hi_2.jpg
Ter gelegenheid van de Week van de Belgische Muziek zijn de 9 finalisten voor de Maanrockrally bekend gemaakt. Ze werden geselecteerd uit bijna 300 inzendingen. Op 23 en 24 februari strijden ze in De Club in Mechelen voor een plaats op Maanrock.

De Maanrockrally biedt al 26 jaar een podium voor opkomende artiesten en geeft hen de kans op een plaats op het podium van Maanrock. In december schreven bijna 300 kandidaten zich in. 

De Maanrockrally-jury met namen als Caitlin Talbut (BLUAI, BLOND, Plush Baby), Marie Van Uytvanck (Kids with Buns), Sam Coussens (Pothamus), Rafael Van Assche, Alain Noez, Kurt Moens, Annemie Arnauts, Louis Verdier, Kristof Vandegaer (Mechelen Feest), en PHLOWx en Concertzaak hebben samen 9 veelbelovende bands geselecteerd. Het gaat om Benz Pharaoh (uit Mechelen), Havan, LeBlanc, Maquillage (uit Mechelen), Mimi Waterfall, Kaat Van Stralen, JOS, monokimono en The Christian Club. 

Op 23 en 24 februari staan deze bands in de finale in De Club in Mechelen. Publiekswinnaar van Maanrockrally 2023, Robbie Lewis, speelt dan ook een afsluitende set.

Foto: archief RTV