15u05
dinsdag 26 september
22°C
36 km

Special Olympics Mechelen - 2

Dag 2

 

Volg hier de Special Olympics op 19 mei

 

18:05

De dag zit er alweer op maar niet voordat Els nog een bezoek brengt aan de Nekkerhal waar de Boccia-spelers hun tornooi afwerken. Ze waagt zich zelfs even aan een spelletje...

 

18:00

De Mechelse Saar Pelgrims, vaste reisgenoot van Dieter Coppens in Down The Road, deelt vandaag mee de medailles uit! Ze geeft ook les in een Mechelse school voor buitengewoon onderwijs. 

15:53

Er wordt ook getennist in Hombeek. De Laakdalse Lies Gielis speelt niet meer mee voor de medailles maar geeft wel alles onder de warme zon. Al begint het toch ook een beetje door te wegen. 

 

15:15

Hockey in Hombeek. Reporter Els Van Hove reed even de stad uit om haar neefje Felix naar de overwinning te roepen!

 

 

 

14u30

Spanning maar vooral sportiviteit in de Nekkerhal waar de judoka's elkaar bekampen. Zeker eens de moeite om een kijkje te gaan nemen!

 

 

13:00

Het koor van Sjarazang bestaat uit mensen mét en zonder beperking, samen zingen zij uit volle borst hun eigenzinnig repertoire van Nederlandstalige liedjes. Zij mochten vanmiddag tonen wat ze hun mars hadden. "Zo anders zijn wij niet!"

12:00

Uniek in de wereld: het gezondheidsprogramma voor de atleten. Iedereen kan zijn of haar gezondheid laten checken, gratis en voor niets. Want een goede atleet heeft een goede gezondheid maar soms blijven gezondheidsproblemen onopgemerkt! Meer informatie krijgt u vanavond bij RTV Vandaag. 

11u40

De sfeer zit er goed in, ook op deze tweede dag. En als je mag verjaren tijdens de Special Olympics word je extra in de aandacht gezet! Het maakte duidelijk zijn dag nog extra speciaal. 

11:20

De zwemcompetitie wordt afgewerkt in De Nekkerpool. En daar duiken enkele straffe zwemmers het bad in. Bart is blind en toch weet hij z'n baan te houden en zelfs medailles te pakken! Els Van Hove vroeg hem hoe hij dat doet.

10:10

Goeiemorgen! Dag 2 van de Special Olympics is op gang getrokken, de Nekker is ontwaakt en de verschillende competities gaan vandaag tegen een serieus tempo verder. Extra genieten is het voor de atleten want ook de zon is weer van de partij. En onze reporter ter plaatse Els Van Hove gaat dat weer allemaal op de voet volgen!