22u08

Live radio zet jobs Ziekenhuis Geel in de kijker

Radiozender MNM is maandagvoormiddag te gast in Ziekenhuis Geel. Met het programma JumpJobs plaats de radiozender het ziekenhuis en vooral de jobs die er zijn, in de kijker. "Sinds de coronapandemie is het voor ziekenhuizen niet makkelijk om personeel te vinden en te houden", zegt jan Flament, CEO van Ziekenhuis Geel.

"Corona heeft er helaas ingehakt bij verschillende zorgverleners", aldus Flament. "Het is dan ook een voortdurende zoektocht naar goede werknemers. Daarom is het zo leuk dat wij nu de kans krijgen om de verschillende profielen en functies te belichten die werkzaam zijn in een ziekenhuis. Want naast het zorgpersoneel en de artsen zijn er nog verschillende andere diensten die broodnodig zijn voor onze werking. Samen maken we het verschil voor onze patiënten."

Getuigenissen en favoriete nummers

Radiozender MNM heeft een tijdelijke studio opgezet in het revalidatiecentrum van het ziekenhuis. Tussen 6 en 9 uur, tijdens de ochtendshow 'Kawtar & Keyaert', brengt Brahim als vliegende reporter verslag uit vanuit het ziekenhuis. Vanaf 9uur start laat hij verschillende medewerkers getuigen over hun job in het ziekenhuis en waarom ze die aan iedereen aanraden.

Daarnaast staan ook de tien favoriete nummers van de medewerkers van het ziekenhuis maandag op de playlist van MNM JumpJobs.

Foto: Verpleegkundigen op de voormalige corona-afdeling van Ziekenhuis Geel (RTV)