Lierse Kempenzonen kan niet stunten tegen leider Union: 1-3

vrij 5 Mar 2021
Lierse Kempenzonen kwam nochtans al vroeg op voorsprong tegen de Brusselaars: Allach verraste met een plaatsbal de bezoekende doelman. Maar kort voor de rust bracht Vanzeir Union weer langszij, de gelijkmaker was op dat moment zeker verdiend.

Vanop 11 meter zette Undav de leider vrij snel na de rust op 1-2.  Lierse Kempenzonen probeerde daarna nog wel, maar het zat niet mee in de afwerking en ook de scheidsrechter bleek duidelijk geen thuisfluiter.

Gillekens kreeg in de blessuretijd nog een 2de gele kaart voor een fout in de 16. Deze keer scoorde Labeau vanop de stip. Eindstand: 1-3. De sportieve degradatie voor Lierse is nu echt wel onafwendbaar, al was dat eigenlijk ook al voor deze wedstrijd het geval.