KV Mechelen naar halve finale beker

woe 19 Dec 2018
KV Mechelen heeft in de beker van België voetbal voor een kleine stunt gezorgd. KV won in eigen huis met 3-0 tegen KV Kortrijk. De winnaar van de eerste periodetitel in 1B zat al na twee minuten op rozen, dankzij een doelpunt van Cocalic. Op het half uur verdubbelde Storm dan de voorsprong. Kort na rust moesten de West-Vlamingen met zijn tienen verder na een tweede gele kaart voor Mboyo. Rond de 70ste minuut zorgde invaller De Camargo bij zijn eerste balcontact voor de 3-0. In het slot van de wedstrijd pakte ook nog eens Charisis van Kortrijk zijn tweede gele kaart. KV Mechelen wint met 3-0 van Kortrijk. En op die manier zit KV Mechelen bij de laatste vier voor de beker van België. (archieffoto)