KV Mechelen uitgeteld in Europe Play-offs: AA Gent is te sterk

zat 4 mei

KV Mechelen heeft het waterkansje dat het nog had in de Europe Play-offs niet kunnen grijpen. Het verloor opniew van AA Gent, deze keer met 2-4. De Buffalo's zijn nu zeker van de winst en maken nog kans op een Europees ticket, KV kan de focus nu echt verleggen naar komend seizoen.

Malinwa kwam nochtans 2 keer op voorsprong via Hairemans en Slimani, tussendoor zorgde Fernandez voor de gelijkmaker. Mitrovic en Tissoudali diep in blessuretijd van de eerste helft zorgden nog voor de rust voor een ommekeer. Al hielp KV meer dan een handje bij de tegengoals.

In de tweede helft was de wil er wel bij de thuisploeg maar het kon Gent niet echt meer in de problemen brengen. Integendeel. Mitrovic trof nog de paal. En kort voor het einde dikte Hjulsager nog aan tot 2-4. De focus kan nu helemaal verlegd worden op volgend seizoen en op een opvolger voor trainer Besnik Hasi.